A Mancs őrjárat bevetésre készen!

2024.06.17 - 06.30.

Látogass el június 17. és 30. között az ÁRKÁD-ba, és mondj igent a kalandra!

„Ehhez a küldetéshez most te is kellesz!”

A Mancs Őrjárat akciódús, játék-alapú kiállításán megmutathatod, hogy amikor a helyzet "harapósra" fordul, segítő mancsod téged is igazi SZUPERHŐSSÉ tesz!

Szeretettel várunk minden kicsit és nagyot Chase, Marshall, Skye, Rubble és Rocky interaktív játszószigetein, ahol a résztvevők különleges képességeiket felfedezve, társaikat segítve, igazi csapatmunkában tehetik próbára hősiességüket!

Készülj fel az észvesztő mentésekre, tele kihívásokkal, szórakozással és sok-sok nevetéssel!

Időpont: 2024. június 17-30.
A kiállítás látogatható 10:00-18:00 között
Helyszín: -1. szint
Fedezd fel az interaktív játszószigeteket az ÁRKÁD ételudvar bal és jobb oldalán (a Reserved, Mohito előtti és a Skechers, Amber's bakery előtti területeken)!

KIT, HOL VÁR KÜLDETÉS?

A bal oldalon található játszószigeteinken a 4-6 éves korosztály teheti próbára magát, míg a szülők a kordonon kívülről figyelhetik gyerekeiket. A jobb oldali játszószigeteken a 4 éves kor alatti kicsiket színezőkkel is várjuk. 

MILYEN KÜLDETÉSEKKEL VÁRNAK A KUTYIK A JÁTSZÓSZIGETEKEN?

  • Chase, a rendőrkutyi: Chase akcióiban a gyorsaságé a főszerep. Figyeld a felvillanó fényeket, és használd a reflexeidet! Jelmondat: „Chase segít, ahol tud!”
  • Marshall, a tűzoltó kutyi: Segíts Marshallnak szimulációs játékunkban eloltani a tüzeket és menteni a bajbajutottakat! Jelmondat: „Égek a vágytól!”
  • Skye, a pilóta kutyi: Lásd meg a láthatatlant Skye különleges szuperlencsékkel ellátott szemüvegén keresztül! Jelmondat: „A repülés az életem!”
  • Rubble, az építőgép-szerelő kutyi: Csatlakozz Rubble-hoz, és segíts neki az építésben! Jelmondat: „Rubble gyors, mint a villám!”
  • Rocky, az újrahasznosító ezermester kutyi: Játssz az újrahasznosításra Rocky-val! Jelmondat: „Zöld utat a mentésnek!”

TOVÁBBI SZUPER KALANDOK:

  • Fotózkodj a Mancsokkal akár naponta, 11:00-11:15 és 17:00-17:15 óra között az ételudvar bal oldalán, a Toronynál! Találkozz személyesen az életnagyságú Chase-zel, Skye-jal és Marshall-lal, és készíts velük közös fotókat!
  • Greenbox-állomás: a bal oldalon található játszószigeteken helyezkedik el.
  • Mancsőrjárat gyerekjátszó helyszínek színezővel: az ételudvar jobb oldalán található játszósziget 10:40-11:40 és 16:40-17:40 zárva tart.

 

Nincs túl nagy falat, vagy túl kicsi kutya!

Téged is vár a Mancs Őrjárat csapata!


A programváltoztatás jogát fenntartjuk!